Tråkiga nyheter...

Jag har precis fått veta att jag minst barnet i min mage i vecka 14. Jag ligger just nu inlagd på Akademiska sjukhuset i Uppsala och kommer alltså inte kunna ta emot några beställningar eller slutföra redan lagda beställningar på en tid. Jag kan inte i nuläget säga hur länge det kommer dröja, men alla med redan lagda beställningar kommer jag att kontakta inom kort. / Therés
 

Syr för fullt idag!

Filt med tygerna Bambi och rosa velour.
 
Snuttefilt med band i tyget djungel och blå velour.
 
 
Dregglis i djungeltyget och blå velour.
 

Mera kläder!

Mera kläder som jag har sytt till insamlingen till neo i Uppsala. Dessa kommer att lämnas över imorgon.
 
 
http://prematurbarn.blogg.se/

Nya tygerna!

 
Vit med svarta prickar, vit med rosa ränder, rengnbågs ränder, vit med svarta ränder, vit med ränder och till sist rosa med vita ränder (och den har jag haft inne förut).
 
Det är många ränder så när ni beställer skriv noga vilken rand ni önskar. Många av tygerna skulle bli jätte snygga som leggins. Se nedan på fler tips!
 
Denna gamla special beställning är en tunika med önskemål på sneda armar. Tygerna är rosa med vit rand och moln ljusblå.
 
 
Jätte snyggt till duomössor.

Tillbaka på fötterna!!!!

Nu är jag med i gemet igen. Kommer beta av alla beställningarna så fort som möjligt. Så väntar ni på beställningsbekräftelse ha lite tålamod det kommer.
 
Ska försöka få upp de nya tygerna på bild och läggas upp på hemsidan. Här är ett av tygerna.
 
Trikå, vit med svarta prickar.

Nytt på hemsidan!

Idag har min svärmor avlastat mig med Luna och min stora tjej har varit med min hemsida designer. Jag är själv fortfarande sjuk och har legat mestadels i sängen. Hoppas på att må bättre nästa vecka för nu har jag varit dålig i två veckor drygt.
 
Men titta in på hemsidan. Nya fina bilder!          www.lunavitodesign.se
 
LuNA ViTO design önskar också en trevlig nationaldag.
RSS 2.0